Yleisöopastus: We Have a Dream

9.4.2023 @ 14:00-15:00

An event every month that begins at 14:00 on day Second of the month, repeating until 9.4.2023

We Have a Dream. Pohjanmaan museo - Österbottens museum - Ostrobothnian museum. 4.11.2022–9.4.2023.

Opastettu kierros Pohjanmaan museossa: We Have a Dream

Pohjanmaan museossa järjestetään opastettuja kierroksia vaihtuviin näyttelyihin joka kuukauden toinen sunnuntai. Suomenkielinen opastus We Have a Dream -näyttelyyn alkaa klo 14.00.

Näyttely koostuu noin sadasta muotokuvasta ja niihin kuuluvista kertomuksista. Tekijät Albert Wiking ja Oscar Edlund ovat keränneet maailmasta kertomuksia, jotka kertovat taistelusta epäoikeudenmukaisuutta vastaan – asioihin on todellakin mahdollista vaikuttaa. Wiking on teosten valokuvaaja, Edlund on haastatellut kuvattuja ja Daniel Rydén on koonnut kertomukset yhteen.

Miten paljon olet valmis taistelemaan omiesi ja toisten oikeuksien puolesta? Jotkut ihmiset ovat valmiita vaarantamaan elämänsä omien oikeuksiensa ja unelmiensa puolesta. We Have A Dream ei ole kertomus pyhimyksistä tai supersankareista, sillä kukaan ei ole erehtymätön. Näyttely nostaa esille yksilöitä, jotka ovat poistuneet mukavuusalueeltaan tehdäkseen muutoksen.

Normaali pääsymaksu 9€

Alennettu pääsymaksu 6€: eläkeläiset, opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelushenkilöt, opettajat, kuvataiteilijat, työttömät, Vaasan kaupungin työntekijät, ryhmät (10-15 henkilöä)

Museoiden päivälippu 12 € / alennettu hinta 9 €

Museokortti 72€ / voimassaolon jatkaminen ennen vanhenemista 68€

Pohjanmaan museossa voi maksaa käteisellä ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard).  Lisäksi sisäänpääsylipun voi maksaa Smartumin kulttuurisetelillä ja TyKy-Kuntosetelillä. Esitäthän alennukseen oikeuttavan kortin tai todistuksen infossa.

9.4.2023

Pohjanmaan museo