• Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiina Hautalan “Museon hassu haamuherra” -lastenkirjan julkistamistamisen tilaisuus

14 toukokuun @ 14:00-16:00

Tervetuloa juhlistamaan Museon hassu haamuherra -lastenkirjan julkistamista Pohjanmaan museoon la 14.5.

Tiina Hautalan ja Marjo Nygårdin uudessa lastenkirjassa koululaisten museovierailu saa yllättävän käänteen. Siitä huolehtii Kaarlon seuraan lyöttäytyvä omalaatuinen herrasmies, jolla on tyylikäs puku ja hieno hattu. Miksi muut eivät tunnu näkevän tätä outoa opasta?

Tapahtuman aikana klo 14-16 museolla on

– Maksuton sisäänpääsy lapsen seurassa

– Mehutarjoilu kahvila Novassa

– Tiina Hautalan suomenkieliset satutuokiot klo 14.00 ja 15.30

– Uutuuskirjaa myynnissä

– Kahvila Novassa pulla ja kahvi 3 €

Lastenkirja on saanut inspiraatiota todellisesta museosta ja siihen liittyvistä aavetarinoista. Tarinassa esiintyvän museon esikuva on Pohjanmaan museo, jonka miljööstä kuvittaja on hakenut inspiraatiota. Tarinoiden mukaan siellä liikkuisivat edelleen perustajapariskunnan henget. Seikkailussa on myös tietokirjallinen ote, sillä tarinan edetessä tutustutaan museossa vierailemisen käytäntöihin, erilaisiin tyylisuuntiin ja vanhaan noituusesineistöön.

Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjät: Pohjanmaan museo & Haamu