• Tämä tapahtuma on mennyt.

Soiva Sammakko ja mysteeri museossa

elokuu 18 @ 16:00-16:30

One event on 18.8.2019 at 16:00

”Tällä kertaa Soiva Sammakko ystävineen seikkailee Tikanojan Taidekodissa. Taulukoira Tessu tulee pystyttämään vierailevaa näyttelyä Mesimuseoon. Avajaisaamuna hän kuitenkin huomaa, että hänen tauluistaan tärkein: muotokuva Tessusta ja keräilijäystävästään Timoteus Tikasta on kadonnut! Mitä kummaa – onko Mesimuseossa tapahtunut taidevarkaus? Nyt tarvitaan kaikkien salapoliisitaitoja ennen kuin museon mysteeri ratkeaa”

Soiva Sammakko ja mysteeri museossa -näytelmä on syksyn 2019 uusi käsikirjoitus, joka on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Esitys sisältää elävää musiikkia ja pieniä leikkejä, joissa myös yleisö pääsee käyttämään salapoliisitaitojaan kadonneen muotokuvan löytämiseksi.

Teemoina ovat taiteen ja yhteistyön merkitys sekä erilaisuus ja rohkeus. Näytelmän tarinankerronnasta vastaa Pia Leinonen ja musiikista Joni Tiala. Teatterielämystä ovat tukemassa Tikanojan taidekodin ystävät ry ja Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto.

Esitys saa ensi-iltansa Taiteiden yönä 8.8., jolloin se nähdään taidekodin puutarhassa klo 17 ruotsiksi ja klo 18 suomeksi.

Kaikille avoimia esityksiä järjestetään 11.8. sekä 18.8. klo 15 ruotsiksi ja klo 16 suomeksi.

Tarinankerronta ja nuket: Pia Leinonen
Musiikki:Joni Tiala