Museomysteeri – amazing race Vaasan kaupungin museot

24 marraskuun @ 08:00-12 joulukuun @ 17:00

Selvitä Museomysteeri ja ansaitse museoiden haalarimerkki

Amazing Race Vaasan kaupungin museoissa 24.11.-12.12.2021

Kootkaa 2-5-hengen ryhmä ja selvittäkää yhdessä vastaukset kaivattuihin kysymyksiin. Museomysteerin ratkaistuanne, voitatte ainutlaatuiset ja himoitut Vaasan kaupungin museoiden haalarimerkit, sekä saatte ilmaiset kahvit Pohjanmaan museon Café Novasta.

Museomysteeri koostuu kysymyksistä, joiden vastauksia ryhmänne tulee etsiä Tikanojan Taidekodin, Pohjanmaan Museon ja Kuntsin Modernin Taiteen Museon näyttelyistä. Tikanojan taidekodissa asuneen henkilön arvoesine on unohtunut jonnekin. Kulkekaa hänen jalanjäljissään ja selvittäkää mihin se on hukkunut. Saatte jokaisen museon infosta tehtävälomakkeen, johon liimataan museon pääsylipputarra. Pääsette etenemään ratkaistuanne tehtävien vastaukset. Tehtävät alkavat Tikanojan taidekodista. Kiertäkää museot päivän aikana ja selvittäkää vastaukset. Tehtävät alkavat Tikanojan taidekodista.  Tapahtumaan ei tarvitse ilmottautua.

Osallistuminen pääsymaksun hinnalla á 12 €/9 € tai Museokortilla.

Vaasalaisille peruskouluille maksuton, mutta tarvitsee aikuisen valvonnan ja läsnäolon siinä kerroksessa, jossa oppilaat ovat ja tästä ei saa palkintoa.

Keskiviikkona 24.11. Kuntsin modernin taiteen museo on avoinna klo 11-20. Opastukset Gösta Diehl –näyttelyyn klo 17 ruotsiksi ja klo 18 suomeksi. Tuolloin opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy Vaasan kaupungin museoihin. Samalla opiskelijat voivat myös selvittää Museomysteeri-tehtävät maksutta (tähän tarjoukseen ei sisälly ilmaisia kahveja).

Tikanojan taidekoti

Hovioikeuden puistikko 4, 65100 Vaasa