• Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten Päivä Vanhan Vaasan museossa

kesäkuu 15 @ 10:00-17:00

Lauantaina 15.6. klo 10-17 vietetään Vanhan Vaasan museolla koko perheen museopäivää, jossa on luvassa erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen järjestävät Vaasan kaupungin museot, KulturÖsterbotten, Vaasan 4H-yhdistys ja Studio 1851.

Ohjelma:

Wasastjernan talo

klo 10-17: opastukset: suomeksi klo 13 ja 16, ruotsiksi klo 12 ja 15, kesto noin 45 min.

Museon pihapiiri

klo 10-17: Merirosvoaiheinen suunnistus, osallistujat saavat lopuksi diplomin.

Keppihevosrata, voit tuoda myös oman keppihevosen mukanasi!

Työpajassa tehdään vanhan ajan leikkikaluja luonnonmateriaaleista: käpyeläimiä, aitauksia ym.

Loukon tupa

klo 12-16: Studio 1851 tuo vanhan ajan valokuvausstudion Loukon tupaan. Käsityönä valmistuvat valokuvat saa mukaansa heti kuvauksen jälkeen. Ilmoittautuminen paikan päällä, ei ennakkovarauksia. Kuvaus (10 €) maksetaan museon kassalle.

Kahvila

klo 10-17: Wasastjernan talossa

Museon pihapiiri on varattu toiminnalle koko päivän ajaksi. Parkkitilaa löytyy esim. läheltä Rauniopuistoa, Kauppiaankadun eteläpuolella.

kesäkuu 15

Vanhan Vaasan museo