Iltamuseo ja ”Menneen maailman lumo ­– Hugo Simberg Pohjanmaan museossa” -yleisöluento klo 18

helmikuu 20 @ 10:00 - 20:00

FT Helena Ruuska pitää yleisöluennon Pohjanmaan museossa keskiviikkona 20.2. klo 18 iltamuseon yhteydessä otsikolla ”Menneen maailman lumo ­– Hugo Simberg Pohjanmaan museossa”. Museo on avoinna klo 20 saakka.yleisöluento

Filosofian tohtori Helena Ruuska on tietokirjailija, äidinkielenopettaja ja kriitikko. Hän on kirjoittanut viime syksynä ilmestyneen elämäkerran Hugo Simberg. Pirut ja enkelit, joka oli viime vuonna Tietokirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaana sekä äänestyksessä lukijoiden suosikki. Kirja tulee myyntiin Pohjanmaan museoon ja sen normaalihinta on 28 euroa, mutta luentopäivänä sen voi ostaa 24 eurolla.

Luennon ajaksi nostetaan omista kokoelmista esille kaksi Hugo Simbergin harvemmin esillä ollutta teosta.

Ruuskan luennon kesto on noin tunti ja sitä pääsee kuuntelemaan museon sisäänpääsymaksulla tai Museokortilla.

helmikuu 20
Tapahtumaluokka: