Artist talk: Henri Tervapuro

huhtikuu 17 @ 14:30-15:30

Pelisuunnittelija Henri Tervapuron taiteilijatapaaminen järjestetään Pohjanmaan museon Hyvissä käsissä –näyttelyn yhteydessä lauantaina 17.4.2021 klo 14.30.
Hyvissä käsissä on Suomen Käsityön Ystävien 140-vuotisjuhlanäyttely, joka on tuotettu yhdessä Designmuseon ja Suomen käsityön museon kanssa.
Vaasalainen pelisuunnittelija ja graafikko Henri Tervapuro (s. 1986) kertoo taiteilijatapaamisessa omasta työstään pelisuunnittelijana sekä näyttelyssä esillä olevasta Breath of the ryijy työstään. Pohjanmaalla asuvana Henri Tervapuro edustaa näyttelyssä paikallista visuaalista kulttuuria ja sen nykysovelluksia.
Artist talk on avoin yleisötilaisuus ja se sisältyy museon pääsylipun hintaan. Mukaan pääsee myös Museokortilla.
Museossa noudatetaan ajankohtaisia turvallisuusohjeita.
Tapahtuma esitetään myös live streamina Pohjanmaan museon Facebookissa.

huhtikuu 17

Pohjanmaan museo