Pappor – gamla som unga, kom till Vasa stads museer gratis under farsdagen 14.11

Kaffeerbjudande och guidningar

Nu kan barnen ge sin far ett besök på Vasa stads museer som en farsdagspresent. Pappor, samt mor- och farföräldrar, kan komma på ett kostnadsfritt besök vid Vasa stads museer. Ta med din pappa och dig själv till museet för en trivselstund och upplev våra utställningar tillsammans. Kom ihåg att ta en fikapaus och njut av lokala bakverk på Österbottens museum i Café Nova.

Guidade visningar kl. 13 på svenska och kl. 14 på finska på Österbottens museum

Österbottens museum erbjuder guidning i utställningen Jan-Erik Andersson: ”Fritt rum”. Konstnären Andersson är en pappa, som har ifrågasatt konstens och samhällets regler under sin drygt fyrtioåriga konstnärskarriär, med sina överraskande och berättande verk – där hans barn även varit en inspirationskälla.

Dagen till ära har Café Nova muffins och kaffe för 3 €