Guidningar

Guidningar

I Kuntsi museum för modern konst ordnas regelbundet allmänna guidningar som ingår i inträdesbiljettens pris.

Du kan också boka en guidning för din grupp.

Allmänna utställningsguidningar

På Kuntsi museum för modern konst ordnas allmänna guidningar i de växlande utställningarna under varje månads första söndag. Den finskspråkiga guidningen börjar kl. 14 och den svenskspråkiga kl. 13. Kontrollera guidningarnas datum mer exakt i evenemangskalendern.

De allmänna guidningarna är öppna för alla och ingår i inträdesbiljettens pris. Vi samlas i museets aula innan guidningen inleds.

Guidningar för grupper

På Kuntsi museum för modern konst kan du boka guidade rundturer för grupper. På den guidade turen bekantar vi oss med utställningarna under ledning av en museiguide.

Guidningarna är på finska, svenska och engelska. Gruppens maximistorlek är 30 personer. För större grupper bör man boka flera guidningar. Guidningen räcker ungefär en timme.

 

Mjukisdjursguidningar

Guidningarna passar för barn, familjer och barngrupper. På Österbottens museum guidar mjukisdjuret Hermelinen, på Kuntsi museum för modern konst mjukisdjuren Nattleoparden och Jaguaren och på Tikanojas konsthem schäfern Tessu.  Bokningar museoinfo@vaasa.fi

 

Guidningarna för daghems- och skolgrupper

Guidningarna är avgiftsfria för daghems- och skolgrupper från Vasa tillsammans med sin lärare, för andra elev- och studerandegrupper är guidningarna avgiftsbelagda. Tilläggsinformation för lärare har samlats på sidan Skol- och daghemsgrupper

Guidningarnas priser

Inträdesavgifterna ingår inte i guidningens pris. Kontollera guidningarnas priser och inträdesavgifter på sidan Öppethållningstider och priser.

Förfrågningar:

Tfn +358 40 358 3831 eller museoinfo@vaasa.fi