• Detta evenemang har redan ägt rum.

Paula Blåfield & Marianne Maans – Våga stanna

april 29 @ 11:00-maj 29 @ 17:00

I år ordnas utställningar i Vasa konsthall genom samarbete i ny form med Vasa stads kulturtjänster. Den andra utställningen, arrangerad av kulturtjänsterna, är Paula Blåfields och musiker Marianne Maans samutställning.

I utrymmet finns Blåfields abstrakta keramikskulpturer och målningar. Verken är lågt placerade och det är tillåtet att röra dem. Verket, Våga stanna, reflekterar över att blicka inåt och stanna upp, samt att våga möta sig själv som man är, här och nu. Att gå vidare mot något nytt och bli starkare genom upplevelsen av acceptans och närvaro som kan födas i stunden av att stanna upp.

Maans har komponerat en ljudvärld som står i dialog med konstverken och skapar en lugn atmosfär i utrymmet. Utställningen omfattar även ordkonst med konstnärernas tankar kring temat. I utrymmet finns stolar och viloplatser.

Börjar:
april 29 @ 11:00