Selvitä Museomysteeri ja ansaitse museoiden haalarimerkki

Amazing race Vaasan kaupungin museoissa 24.11.-23.1.2022 

Pohjanmaan museoon, Kuntsin modernin taiteen museoon ja Tikanojan taidekotiin on kätketty kysymyksiä, joihin täytyy löytyä vastaus näyttelyistä. Tule selvittämään Museomysteeriä.  

Tikanojan taidekodissa asuneen henkilön tavara on unohtunut jonnekin. Kulje hänen jalanjäljissään ja selvitä tämä Museomysteeri. Saat jokaisen museon infosta tehtäväpaperin, jonne liimataan museon pääsylipputarra. Pääset etenemään ratkaistuasi tehtäviin vastaukset.  

 

Tehtävät alkavat Tikanojan taidekodissa. Kierrä museot päivän aikana ja selvitä, missä kadonnut tavara on.  

Kootkaa 2-5-hengen ryhmä ja selvittäkää yhdessä vastaukset kaivattuihin kysymyksiin. Museomysteerin ratkaistuanne, voitatte ainutlaatuiset ja himoitut Vaasan kaupungin museoiden haalarimerkit, sekä saatte ilmaiset kahvit Pohjanmaan museon Café Novasta.

Museomysteeri koostuu kysymyksistä, joiden vastauksia ryhmänne tulee etsiä Tikanojan Taidekodin, Pohjanmaan Museon ja Kuntsin Modernin Taiteen Museon näyttelyistä. Tikanojan taidekodissa asuneen henkilön arvoesine on unohtunut jonnekin. Kulkekaa hänen jalanjäljissään ja selvittäkää mihin se on hukkunut. Saatte jokaisen museon infosta tehtävälomakkeen, johon liimataan museon pääsylipputarra. Pääsette etenemään ratkaistuanne tehtävien vastaukset.

Tehtävät alkavat Tikanojan taidekodista. Kiertäkää museot päivän aikana ja selvittäkää vastaukset.

Osallistuminen pääsymaksun hinnalla á 12 €/9 € tai Museokortilla.