Pehmolelut yökylään museoon ja vierailulle teatteriin

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään syksyllä lapsille suunnattuja pehmolelujen seikkailuopastuksia Jaguaarin ja Yöleopardin seurassa. Perjantaina 10.9. oman pehmolelun voi jättää yökylään museoon. Seikkailuopastuksen jälkeen on mahdollisuus mennä katsomaan lastennäytelmää Vaasan kaupunginteatteriin.

Oman pehmolelun kanssa voi tulla katsomaan Erik Johanssonin Places beyond -valokuvanäyttelyn Kuntsin modernin taiteen museoon. Seikkailuopastuksen jälkeen pehmolelun voi ottaa mukaan Vaasan kaupunginteatteriin katsomaan Bapsilarometri 2021 –näytelmää.

Perjantaina 10.9. museon pehmolelut Jaguaari ja Yöleopardi kutsuvat kivoja pehmoleluja yökylään. Seuraavalla viikolla museon Facebook-sivuilta voi seurata valokuvista, miten yö on mennyt.

–Kaikista rakkainta unikaveria ei kannata tuoda, mutta joku pehmolelu saattaisi haluta kokea yön museossa. Pehmolelulle voi tuoda sängyn tai peiton kotoa ”yökyläilyä” varten ja museon henkilökunta ottaa tarkat tiedot pehmolelusta ylös, osatakseen hoitaa unikaveria oikein, kertoo vs. yleisötyönpäällikkö Liisa Palomäki Vaasan kaupungin museoista.

Seikkailuopastukset Yöleopardin tai Jaguaarin kanssa museossa ja näytelmä teatterissa

– pe 10.9. seikkailuopastus klo 15 ruotsiksi ja klo 16 suomeksi Kuntsin modernin taiteen museossa. Seikkailun jälkeen pehmolelun on mahdollisuus jäädä yökylään museoon! Pehmolelut voi hakea kotiin seuraavana päivänä (lauantaina 11.9.) klo 11 jälkeen

– la 11.9. seikkailuopastus klo 11 ruotsiksi ja klo 11.30 suomeksi Kuntsin modernin taiteen museossa ja näytelmä Bapsilarometri 2021 klo 13 ja 18 Vaasan kaupunginteatterissa

 

– la 23.10. seikkailuopastus klo 13 ruotsiksi ja klo 14 suomeksi Kuntsin modernin taiteen museossa ja näytelmä Bapsilarometri 2021 klo 18 Vaasan kaupunginteatterissa

Lisäksi tiistaina 28.9. järjestetään Museokärpän eläinsatulukuhetki pehmoleluille ja heidän omistajilleen Pohjanmaan museossa klo 14 ruotsiksi ja klo 15 suomeksi.

Näyttämällä Bapsilarometri 2021 -teatterilipun museossa saavat aikuiset euron alennuksen Kuntsin modernin taiteen museon pääsylipusta yllä olevina päivinä (alle 18-vuotiaille on aina maksuton sisäänpääsy kaikkiin kaupungin museoihin). Näyttämällä pääsylippumuseotarran teatterilla lipunoston yhteydessä saavat aikuiset ja lapset teatterilipun Bapsilarometri-näytelmään hintaan 13 €/hlö (norm. 18 €/16 €).

 

Lisätietoja:

Museot: Liisa Palomäki, Vs. Yleisötyön päällikkö, Vaasan kaupungin museot, puh. 040 357 9714, liisa.palomaki@vaasa.fi

Vasan kaupunginteatteri: Mari Omars, Myyntipäällikkö, Vaasan kaupunginteatteri, puh. 040 703 7714, mari.omars@vaasa.fi