Opetusmateriaalit

Opetusmateriaalit

 

Tästä pääsee tutustumaan osaan Kuntsin säätiön kokoelman teoksista. Tästä pääsee tutustumaan eläinopastukseen ja tehtävissä kerrotaan erilaisista teemoista:  muotokuvasta, yhteiskunnallisuudesta sekä luonnosta, ihmisistä ja eläimistä.

 

1868-2021-2068-näyttely

Näyttelyyn liittyviin tehtäviin voit tutusta täältä  ja pienemmille tehtäviä löydät täältä.

 

Erik Johansson – Places beyond -näyttely

Näyttelyyn liittyviin tehtäviin täältä.

 

Museo matkalaukussa

Museokohteisiin kulkeminen ei aina onnistu. Ratkaisuksi tähän Vaasan kaupungin museot tarjoavat lainattavaksi Museo matkalaukussa -kokonaisuuksia, joiden avulla museovierailun voi tehdä vaikkapa omassa luokkahuoneessa.

Matkalaukuista löytyy kuvia ja esineitä, joiden avulla tutustutaan museoiden kokoelmiin, taidehistoriaan, Vaasan historiaan sekä merieläimiin. Sisältöä voi soveltaa eri ikäryhmille.

Museo matkalaukussa kuuluu osaksi kulttuurikasvatussuunnitelma KOPS: ia, mutta sitä voi soveltaa eri-ikäryhmille, esimerkiksi laitoksiinkin.

Kulttuurikasvatussuunnitelmassa Museo matkalaukussa -kokonaisuudet on osoitettu erityisesti 1. luokkalaisille, mutta niitä voivat käyttää myös muut luokka-asteet. Matkalaukkuja voi käyttää monissa eri oppiaineissa kuten käsityössä, kuvataiteessa, historiassa, biologiassa ja maantieteessä sekä monialaisissa oppimiskokonaisuuksissa.

 

Modernin taiteen matkalaukku

Tämä Kuntsin modernin taiteen museon matkalaukku tutustuttaa nykytaiteeseen kuvien, tehtävien ja kertomusten kautta. Osa modernin taiteen matkalaukun materiaaleista on saatavana digiversiona täältä, jonka voi heijastaa seinälle vaikkapa omassa luokkahuoneessa.

 

Tutustu muihin Museo matkalaukussa -kokonaisuuksiin täältä.