Mukavaa tekemistä ystävänpäivänä Vaasan kaupungin museoissa!

Ystävänpäivänä sunnuntaina 14.2. Tikanojan taidekotiin on ilmainen sisäänpääsy!  Esillä oleva Olli ja Bucklan – Ehrströmien elämä ja taide –näyttely esittelee taiteilijapari Ehrströmin töitä monipuolisesti. Osa näyttelyn paperipohjaisista teoksista vaihtuu toisiin helmikuun puolen välin jälkeen, joten vielä ehdit nähdä näyttelyn ensimmäisen ”kattauksen”!

 

Kuntsin modernin taiteen museossa esillä oleva Sääennuste tulevaisuudelle -näyttely päättyy sunnuntaina 14.2. Vielä ehdit tulla katsomaan aiheeltaan ajankohtaisen näyttelyn, joka on ennen Kuntsia ollut esillä Venetsian biennaalin Pohjoismaisessa paviljongissa (2019) ja Kiasmassa. Ystävänpäivän kunniaksi pääsylippuja saa yhden hinnalla kaksi! (Normaali sisäänpääsymaksu 9€/6€ ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.)

 

Sunnuntaina 14.2. Pohjanmaan museossa järjestetään Vaasa 400 –näyttelyyn yleisöopastukset ruotsiksi klo 13 ja suomeksi klo 14. Opastus johdattelee kävijän Vaasan kaupungin historiaan. Opastukselle mahtuu mukaan 9 ensimmäistä. Pohjanmaan museon sisäänpääsymaksu on 18.2 saakka puoleen hintaan (4,5€ / 3€ ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi) ja ystävänpäivän kunniaksi sisään pääsee kaksi kävijää yhden hinnalla! Ystävän kanssa voi nauttia Pohjanmaan museon kahvilassa ystävänpäiväkahvit vaikkapa vadelma-valkosuklaa- mousseleivoksen kera kanssa hintaan á 5€. (sis. kahvi/tee + leivos)

 

Muistathan, että Vaasan taidehalliin on aina ilmainen sisäänpääsy! Nähtävillä on 14.3. saakka Visa Knuutilan näyttely Hypnagogia. Näyttely koostuu videoista ja valokuvateoksista.

 

Koko ystävänpäiväviikon ajan voit ilahduttaa tuntematonta ikäihmistä postikortilla! Pohjanmaan museossa, Tikanojan taidekodissa, Vaasan taidehallissa sekä Kuntsin modernin taiteen museossa voi 9.-14.2 kirjoittaa tervehdyksen vanhukselle postikortin muodossa. Museo toimittaa kortit perille ikäihmisten palveluasumisyksiköihin.

 

Museossa noudatetaan ajankohtaisia turvallisuusohjeita ja asiakkaita kehotetaan kasvomaskien käyttöön ja pitämään opastuksilla turvavälit. Myös museon henkilökunta käyttää kasvomaskeja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.