Yhteystiedot ja saavutettavuus

Yhteystiedot ja saavutettavuus

 

Avaa suurempi kartta klikkaamalla karttaa.

Kuntsin modernin taiteen museo

Sisäsatama, 65100 Vaasa, Finland

PL 3, 65101 Vaasa, Finland

 

Museon info ja museokauppa:

puh. +358 40 183 0440

fax +358 6 317 1046

kuntsi.info(a)vaasa.fi

Opastusvaraukset: puh. +358 (0)6 325 3800 (ti – pe klo 10-15)

Henkilökunnan yhteystiedot

Kuntsin modernin taiteen museo Facebookissa

Vaasan kaupungin museot Instagramissa

 

Saavutettavuus

Museon käyttäjiä ovat kaikki ikäluokat, minkä vuoksi tilojen suunnittelussa on huomioitu liikkumisen helppous ja eri käyttäjäryhmien toiveet. Kaksikerroksisessa museossa näyttelytiloista toiseen voi liikkua hissillä. Museoon pääsee pyörätuolilla ja sisääntulossa on sisäänkäyntiluiska. Museosta löytyy myös lainattava pyörätuoli asiakaskäyttöön. Museon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät lastenhoitotila ja inva-wc sekä lukolliset vaatesäilytys- ja reppulokerikot.

Kulkuväylät museoon ovat jyrkät ja epätasaiset, mikä vaikeuttaa apuvälineen kanssa liikkumista (Kirjastokatu ja Hietasaarenkatu). Kulkuväylät museoon eivät ole opastettuja. Ulkopuolen mukulakivet saattavat olla liukkaita kostealla säällä. Junanraiteet voivat vaikeuttaa liikkumista ja aiheuttaa törmäysvaaran.

Museon pääsisäänkäynnin eteen on mahdollista ajaa autolla. Inva-parkkipaikka ja muut asiakaspaikat sijaitsevat museorakennuksen läheisyydessä, Hietasaarenkadun puoleisella parkkipaikalla.

Palvelut: Museokauppa, Studio, taidekirjasto.

Saavutettavuus: Hissi, pääsy pyörätuolilla, inva-wc, lastenhoitotila, lukollinen vaatesäilytys, paikoitus, sisäänkäyntiluiska.

 

Kuntsin pohjapiirros

Katso suurempi pohjapiirros (PDF 2 mb)