Opastukset

Opastukset

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään säännöllisesti pääsymaksun hintaan sisältyviä yleisöopastuksia.

Voit myös tilata opastuksen ryhmällesi.

 

Näyttelyopastukset yleisölle

Kuntsin modernin taiteen museossa järjestetään yleisöopastuksia vaihtuviin näyttelyihin joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Suomenkielinen opastus alkaa klo 14 ja ruotsinkielinen opastus klo 13. Katso yleisöopastuksien tarkat päivämäärät tapahtumakalenterista.

Yleisöopastukset ovat avoimia kaikille ja ne sisältyvät museon pääsylipun hintaan. Kokoonnumme museon aulaan ennen opastuksen alkua.

 

Opastukset ryhmille

Kuntsin modernin taiteen museosta voi tilata opastuskierroksia ryhmille. Opastetulla kierroksella tutustutaan näyttelyihin museo-oppaan johdolla.

Opastuskielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Ryhmän enimmäiskoko on 30 henkilöä. Suurempia ryhmiä varten on varattava useampi opastus. Opastus kestää noin tunnin.

 

Opastukset päiväkoti- ja koululaisryhmille

Opastukset ovat maksuttomia vaasalaisille päiväkoti- ja kouluryhmille opettajan kanssa, muille oppilas- ja opiskelijaryhmille opastukset ovat maksullisia. Lisätietoa opettajille on koottu sivulle Koululais- ja päiväkotiryhmät.

 

Opastusten hinnat

Sisäänpääsymaksut eivät sisälly opastusten hintaan. Katso opastusten hinnat ja sisäänpääsymaksut sivulta Aukioloajat ja hinnasto.

Tiedustelut: puh. +358 40 358 3831 tai museoinfo@vaasa.fi.