Koululais- ja päiväkotiryhmät

Koululais- ja päiväkotiryhmät

 

Tervetuloa taidenäyttelyyn!

Kuntsin modernin taiteen museossa voit vierailla ryhmäsi kanssa ympäri vuoden erilaisissa taidenäyttelyissä. Esittelemme taidemuseossa teoksia omista kokoelmistamme tai vaihtuvia modernin ja nykytaiteen näyttelyitä. Voit tutustua tarjontaamme Näyttelyt -osiossa.

Toivomme, että mahdollisimman moni ryhmä voisi tutustua ja syventyä näyttelyihimme. Näyttelyyn voi tutustua opastetulla kierroksella, mutta myös opettaja voi itse kiertää näyttelyä luokkansa kanssa. Vinkkejä vierailun suunnitteluun löydät sivulta Tietoa vieraileville oppilasryhmille.

Oppituntia valmistelevat opettajat pääsevät museoon ilmaiseksi. Opettajille sisäänpääsy on maksuton opetusryhmän kanssa. Opastukset ovat maksuttomia vaasalaisille päiväkoti- ja kouluryhmille, muille oppilas- ja opiskelijaryhmille opastus on maksullinen. Katso tarkemmat hintatiedot sivulta Aukioloajat ja hinnasto.

Antoisia hetkiä taiteen parissa!

 

Pedagoginen toiminta

Päiväkoti- ja kouluryhmille järjestetään näyttelyiden yhteydessä pedagogista toimintaa pedagogisten viikkojen muodossa. Pedagogisen viikon aikana oppilaat saavat tutustua esillä olevaan näyttelyyn opastettuina. Lisäksi ryhmille voidaan järjestää esimerkiksi työpajoja, draamallista opastusta, salapoliisikierroksia tai opastuksia pelimuodossa. Pedagogisten viikkojen opastukset räätälöidään tietylle ikäluokalle näyttelyn sisällön mukaan. Lisätietoja tulevasta ohjelmasta saat museopedagogilta tai liittymällä opettajien sähköpostilistalle.

 

Opeinfo – liity opettajien sähköpostilistalle!

Vaasan kaupungin museot järjestää kaksi kertaa vuodessa Ope-infon, jossa kerrotaan ajankohtaisista näyttelyistä ja museon tulevasta ohjelmasta. Myös museon opettajien sähköpostilistan kautta lähetetään tietoa tapahtumista ja pedagogisesta ohjelmasta. Jos et vielä saa postia nimelläsi, lähetä tietosi sähköpostitse museopedagogille