Irma -tanssiteos Tikanojan taidekodin tallissa heinäkuussa

Kaikki suurimmat hirmumyrskyt tunnetaan vain etunimeltä. Irma on yksi niistä. Sen voiman voi kuulla, sen voi nähdä ja tuntea, sen alle voi jäädä.

Niin kuvittelisin.

En ole koskaan ollut hirmumyrskyssä. Oikeastaan, harvemmin ajattelen ilmaa, lähinnä silloin kun poljen vastatuuleen. Vaikka ensirääkäisystäni lähtien ilma on ollut aina läsnä. Minussa. Ja sinussakin. Ilma on niinkuin paras kaveri, sen kanssa on niin luonnekasta olla, että sen olemassaolon huomaa vasta kun se on poissa.

Niin kuvittelisin.

Irma teos tarkastelee ilman luonnetta ja olemusta. Se nojaa esityshetkellä muotoutuviin musiikillisiin maisemiin, joihin tanssi nivoutuu. Tästä synergiasta muodostuu maailma, joka kurkottaa kohti mielikuvituksellisia keho-soitin suhteita.

Esitykset Tikanojan taidekodin tallissa, Hovioikeudenpuistikko 4, Vaasa (sisäpihalla)

To 29.7.2021 klo 19 Pe 30.7.2021 klo 19 La 31.7.2021 klo 12 + yleisökeskustelu, klo 15

Teoksen kesto n.60 min.

Liput:

20€ / 18€*/15€ * Alennuslippu Museokortilla

Lippuvaraukset:

Tikanojan taidekoti puh. +358 40 182 8702 tikanoja.info@vaasa.fi Avoinna: tiistai–sunnuntai 10–17

Liput lunastetaan ennen esitystä kortimaksulla tai tasarahalla.

Koreografia, konsepti, esitys Riina Kalmi Musiikillinen ohjaus ja ideointi Eeva-Lotta Paavola Äänisuunnittelu Clelia Patrono, Skenografia Anttoni Halonen ,Teoskokonaisuuden mentorointi Päivi Järvinen.

Teosta tukenut Suomen Kulttuurirahasto, Taike, Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Etelä-Pohjanmaan liitto Tuotanto Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Riina Kalmi

Yhteistyössä Vaasan kaupungin museot