All This Silent Space-tanssiesitys Vaasan taidehallissa 24.9.

Tanssiteos All This Silent Space voi nähdä taidehallissa 24.9. klo 14.

Vaasan esitykseen liput voi ostaa joko ovelta tai aluekeskuksen verkkokaupasta https://pohjanmaantanssi.fi/kauppa/

Muut esitykset ja niiden aikataulut löytyvät täältä.

 

Teos käsittelee yksinäisyyttä sekä sosiaalista etääntymistä.

Sooloteos tutkii kosketuksen tärkeyttä ja vaikutusta, sosiaalista vuorovaikutusta sekä kuinka tämän poisjääminen vaikuttaa kehoomme. Kuinka voimme jälleenrakentaa yhteyden itseemme ja toisiin aktivoimalla kehomme ja aistimme.

Irlantilais-suomalainen tanssitaiteilija Ailish Maher on asunut Vaasasta vuodesta 2019 lähtien. Hän valmistui The Scottish School of Contemporary Dance- koulusta 2014 ja siitä lähtien hän on työskennellyt laajamittaisesti useiden koreografien sekä ryhmien kanssa niin esiintyjänä kuin luovan työn parissa ja myös opettanut kansainvälisesti.

Taiteellisessa työssään Ailish on kiinnostunut yhteistyömuodoista jotka ammentavat sekä tutkivat tunnepohjaista ja fyysistä kommunikaatiota kehon, liikkeen sekä esiintymisen välillä.

Pohjanmaan tanssin aluekeskus järjestää kiertueen yhteistyössä alueen gallerioiden ja taidetilojen kanssa. Kiertue tuo korkealaatuista ja saavutettavaa tanssitaidetta taiteen ja kulttuurin ystäville.

Tanssi & Koreografia: Ailish Maher

Valot: Jakob Löflund

Ensiesitys: 25.9.2020 Black Box Genesis, Vaasa

Teoksen toteutumista tukeneet: Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Svensk-österbottniska Samfundet sekä Black Box Genesis -galleria

Kiertueen tuotanto: Pohjanmaan tanssin aluekeskus